ПОЛУФИНАЛЕН НАТПРЕВАР:               КК Вардар - КК Куманово

Актуелно:

Фајнл фоур ( СКОПЈЕ 2009 ) КК Вардар - КК Куманово

КК Вардар - КК Куманово

kkkumanovo.orgfree.com

ФАЈНЛ ФОУР - ПОЛУФИНАЛЕ

КК ВАРДАР - КК КУМАНОВО

КК Ф.РАБОТНИЧКИ - КК ЈУНИОР ФРУКТАЛ

: kkkumanovo.orgfree.com

Спонзорството е неопходно

Се молат и покануваат сите заинтересирани, вистински вљубеници во кошарката да вложат и да обезбедат поубави услови за младинската екипа на КК Куманово, СО ДРУГИ ЗБОРОВИ СЕ БАРААТ ВИСТИНСКИ СПОНЗОРИ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПРАВАТА И ВИСТИНСКАТА КОШАРКА ВО КУМАНОВО.
 

kkkumanovo.orgfree.com

 

 

Front page 2003
Free Web Hosting