СЛЕДНИ НАТПРЕВАРИ:

 

ДОМАЌИН ГОСТИН

I-дел

КК Ф.Работнички          76 65           КК Куманово
КК Куманово                        63 83           КК Вардар-Центар
КК Неготино                         52 72           КК Куманово
КК Куманово                        73 60    КК Плејмејкер-Центар

II-дел

КК Куманово                        88 76 КК Фершпед Работнички
КК Вардар-Центар КК Куманово
КК Неготино КК Куманово
КК Плејмејкер-Центар КК Куманово

kkkumanovo.orgfree.com

ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ

 

ДОМАЌИН ГОСТИН
КК Куманово   82 46   КК МЗТ Скопје
КК Куманово   65 61   КК Вардар Осиг.
КК Пантери   57 75   КК Куманово
КК Куманово 101 56   КК С. Пелистер
КК Ангели   41 61   КК Куманово
КК Петревски   69 45   КК Куманово
КК Куманово   72 84   КК Јуниор Фруктал
КК Вардар Осигурување   71 83   КК Куманово
КК Куманово   72 33   КК Пантери
КК Свислајон Пелистер   56 68   КК Куманово
КК Куманово   85 53   КК Ангели
КК Куманово   41 65   КК Петревски
КК МЗТ Скопје   59 72   КК Куманово
КК Јуниор Фруктал   85 56   КК Куманово

: kkkumanovo.orgfree.com

СПОНЗОРСТВО Е НЕОПХОДНО

Се молат и покануваат сите заинтересирани, вистински вљубеници во кошарката да вложат и обезбедат подобри услови за работа на младинската екипа на КК Куманово. СО ДРУГИ ЗБОРОВИ СЕ БАРААТ ВИСТИНСКИ СПОНОЗОРИ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПРАВАТА И ВИСТИНСКАТА КОШАРКА ВО КУМАНОВО.

kkkumanovo.orgfree.com

 

 

Front page 2003
Free Web Hosting